Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    «Кров цієї війни і на ваших розшитих золотом сакосах», – священник ПЦУ звернувся до РПЦвУ

    «Путін вболіває за РПЦвУ, називаючи її Московським патріархатом, через ніби дискримінуючи закони, суть яких у тому, щоб називати її Московським Патріархатом».

    Про це пише священник ПЦУ Віктор Мартиненко.

    Він уточнив, що закон, який вимагає називати Московський патріархат Московським патріархатом, Московський патріархат вважає дискримінаційним.

    «Духовенство Московського патріархату ображається на всіх (неодноразово і на мене) за те, що їх називають Московським патріархатом. Московський патріархат не ображається на Путіна (не вперше) за те, що він називає їх Московським патріархатом. Путін іде визволяти Московський патріархат! Побілені гроби, що перевершили у брехні вже, мабуть, і самого диявола, – кров цієї війни і на ваших розшитих золотом сакосах!Пастирі, боягузливі як овечки, що за “паслушаніє” і повні карнавки відключили розум і заглушили совість – кров цієї війни і на ваших ризах!», – зауважив священнослужитель.

    «Вацеркавльонниє, що замість Христової свободи зробилися фанатами придурків в рясах і зазомбованими носіями транспорантів на “малітвєнных” мітингах, – кров цієї війни і на ваших благачєстівих хусточках!», – підсумував він.

    Найсвіжіше

    Популярне