П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Кремль підготував провокацію в Радбезі ООН проти України: Виконавицею акції призначено сповідницю “русского міра” Тетяну Монтян

    Скандальна юристка, фанатка та сповідниця так званого “русского міра” Тетяна Монтян 17 лютого відвідає брифінг Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй. За задумом Кремля, діячка стане однією з головних виконавиць провокації у співпраці з підрозділом терористичної організації “ДНР” – так званим “МЗС ДНР”.

    Про це попереджає Цензор.НЕТ з посиланням на Спротив.Інфо.

    “Знаючи “ангельський” характер цієї пані та її специфічний стиль спілкування, виступ прогнозовано буде не нудним, оскільки сценарій готувався пропагандистами Кремля. Тому так звані “республіканські ЗМІ” вже готуються до показового шоу Монтян”, – йдеться в повідомленні.

    Монтян вже не раз довела, систематично беручи участь у інформаційно-психологічних спецопераціях російський спецслужб, поширюючи дезінформацію та маніпуляції як щодо України, так і щодо її зарубіжних партнерів.

    “Можливо, зрозумівши невигідність визнання так званих “Л/ДНР”, моральну неготовність російського обивателя поступитися “13 зарплатою” на потреби “молодих демократичних республік”, у Кремлі вирішили зробити хід конем: дістати “з обойми” старого, перевіреного агента. А раптом повірять розповідям про “київську криваву хунту”, “геноцид народу Донбасу” та “розіп’ятих хлопчиків”?”, – пишуть автори повідомлення.

    Вигідність вибору цієї персони обумовлюється тим, що фактично проживаючи в Києві, ще в 2014 році Монтян закликала Росію діяти рішучіше, захопити сусідні країни і в жодному разі не визнавати “майданутих”.

    “Впихуючи цю особу на брифінг у РБ ООН, Кремль плює на самі основи та принципи функціонування організації. А також зайвий раз підтверджує, що створені ним “республіки” замислювалися, як рана, що постійно кровоточить, на тілі України, за допомогою якої можна катувати і примушувати сусідню країну. Очевидно, пропагандистська обойма Кремля пустіє і наступного разу їм доведеться шукати когось із “корінних” на зразок “Абхаза”, “Бабая” чи “Мотороли”, – йдеться в повідомленні.

    Цензор.НЕТ нагадує, в грудні 2014 року Монтян побувала з “дружнім візитом” у терористів на Донбасі. Серед іншого, вона зустрічалася і дружньо поспілкувалася з одним з ватажків місцевих терористів Алєксєєм Мозговим. У квітні 2015 року вона знову вирушила “в гості” до Донецьку, де також дружньо зустрілася з ватажком Алєксандром Тімофєєвим.

    Найсвіжіше

    Популярне