П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Усика та Ломаченка використовують московські попи, – журналіст

    Українських боксерів Олександра Усика та Василя Ломаченка використовують московські попи, тому вони й піарять російську православну церкву.

    Про це в інтерв’ю Спорт 24 заявив відомий журналіст Роман Цимбалюк.

    “Наші теперішні хлопчики піарять російську православну церкву, фільми – настільки ідіотські і тупі! Хлопчика в статусі чемпіона світу з боксу використовують московські попи: “Нет никакой войны”. І цей д*біл, витягнувши капу з рота, каже: “Если у меня друзья – россияне, то почему я должен перестать с ними общаться?” Усі розуміють, що людина або тупа (що навряд чи), або вона свідомо маніпулює.

    Хлопчики нам кажуть: “Українці, здавайтесь”. Складіть зброю, “да какая разница”, “один народ”, “какая разница, как называется твоя улица”. Вони хочуть, щоб у кінцевому випадку тут була Раша. Проте Раші тут вже ніколи не буде.

    Ці речі потрібно проговорювати. Не треба сперечатися один з одним, рвати на собі чуби чи ще щось. Ще раз: якщо ви вже поставили питання, що спорт поза політикою, то, шановні наші потенційні колаборанти і любителі “русского мира”, нічого не в’якайте про політику. Визначтесь, хто ви: адепти російської ідеології, яка вбиває громадян України тут і зараз, чи ви – поза політикою?”

    Український чемпіон світу з боксу за версіями WBC, WBO, WBA Василь Ломаченко заявив, що він досі не вірить, що Росія почала війну в Україні.

    Український боксер Олександр Усик вважає очільника “Української православної церкви” (РПЦвУ) митрополита Онуфрія “батьком віруючих в країні”.

    Найсвіжіше

    Популярне