П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ провів зустріч з очільником воєнної розвідки Кирилом Будановим

    Предстоятель Української Православної Церкви митрополит Епіфаній 8 лютого зустрівся у своїй резиденції з Начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України, бригадним генералом Кирилом Будановим. На зустрічі також був присутній заступник голови Синодального управління військового духовенства з міжнародної та міжконфесійної співпраці протоієрей Костянтин Холодов.

    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Кирило Буданов привітав Блаженнійшого митрополита Епіфанія з нещодавнім Днем народження і третьою річницею інтронізації. Також під час спілкування йшлося про актуальну ситуацію у контексті триваючої російської агресії проти України. Стосовно цього митрополит Епіфаній зазначив, що справжня ПЦУ завжди буде зі свої народом і виступатиме за справедливий мир.

    «Я неодноразово наголошував, що ми завжди готові підставити плече Українській державі, оскільки це наш прямий обов’язок. Ми віримо в нашу перемогу, бо правда об’єктивно на нашому боці. Підтримка усього світу це засвідчує. Ми і надалі робитимемо усе від нас залежне, щоби опікуватися нашими воїнами – захисниками Батьківщини», – зокрема сказав Блаженнійший владика.

    Нагадаємо, митрополит Епіфаній зустрівся з керівництвом Українського Біблійного товариства. Також предстоятель ПЦУ обговорив безпекову ситуацію з секретарем РНБО.

    Фото: ПЦУ

    Найсвіжіше

    Популярне