П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    РПЦ розгорнула потужний фронт у боротьбі з магазинами для дорослих

    Російська православна церква активізувала зусилля у боротьбі з магазинами для дорослих. Після того, як очільник відділу зовнішніх церковних зв’язків Московського патріархату митрополит Іларіон (Алфєєв) виступив за повну заборону секс-шопів, РПЦ кинула в бій іншого “важковаговика” – улюбленого проповідника Моспатріарха Кіріла (Гундяєва) протоєрея Андрєя Ткачьова, який із завзяттям приєднався до засудження діяльності інтим-магазинів.

    “Я вважаю, що про це потрібно висловлюватись. Чи укріплює родину гімнастика в ліжку з використанням допоміжних засобів? – Насправді ні”, – цитує “Ахилла” промову клірика, оприлюднену в черговому відеоролику скандального священнослужителя РПЦ.

    Ткачьов переконує глядачів, що зростання чисельності аптек свідчить про “хворобливість людей”, зростання кількості юридичних контор – про “схильність до крадіжок та підозріливість людей”, а коли збільшується кількість секс-шопів – тут думку має логічно продовжити сам глядач.

    “Розпусні люди не народжують. Народжувати – це праця, соціальна відповідальність. Розбещена людина – небезпечна людина. Іграшки для дорослих – це легалізація розпусти і маркери содомського стану”, – запевняє протоєрей Андрєй Ткачьов.

    При цьому клірик ставить питання: якби в Росії була пряма демократія, чи проголосували б мешканці районів за наявність секс-шопів поблизу їхнього місця проживання. Він переконаний, що більшість була б проти розпусти.

    У відповідь, редакція “Ахилли” іронічно запитує: якби люди голосували за наявність храму в їх районі, особливо в зеленій зоні, – чи проголосувала б більшість за?

    Поряд з усім сказаним, досі незрозумілою лишається причина, яка спонукала Російську православну церкву вдатись до такої масштабної інформаційної атаки на магазини для дорослих в РФ. Інформація про передумови ситуації, що склалась, наразі відсутня.

    Найсвіжіше

    Популярне