П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    У Кремлі заявили, що Путін дослухався рекомендацій РПЦ і не став пірнати на Водохреща

    Президент Російської Федерації Владімір Путін цьогоріч не став купатись в ополонці, не зважаючи на те, що традиційно він виконував цей обряд кожного року на свято Водохреща.

    Прессекретар глави правлячого режиму РФ Дмітрій Пєсков розповів, що приймаючи таке рішення Путін дослухався рекомендацій духовенства Російської православної церкви.

    “Цього року все ж таки президент зволів дослухатись рекомендацій представників церкви і не купатись у зв’язку з пандемійними умовами”, – цитує “Интерфакс-религия” відповіді Пєскова на запитання журналістів.

    Принагідно нагадаємо, традиційні для Російської православної церкви купання у водоймах під час святкування Водохреща з 18 на 19 січня повністю заборонили у Красноярському краю. В інших регіонах Росії влада та РПЦ також рекомендувала вірянам утриматись від пірнань в ополонку.

    Окрім цього, “Духовний фронт” раніше розповідав, як президент РФ Владімір Путін та предстоятель РПЦ патріарх Кіріл (Гундяєв) своїми вчинками роблять потужну антирекламу російській вакцині Sputnik V.

    Найсвіжіше

    Популярне