Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    У Красноярську вирішили не проводити евакуацію зі шкіл та храмів після отримання повідомлень про “замінування”

    Влада російського Красноярська прийняла рішення відмінити евакуацію людей з міських шкіл та релігійних закладів після отримання численних повідомлень про замінування.

    “Сьогодні після надходження нових повідомлень про замінування було прийняте рішення про відміну евакуації в освітніх закладах початкової та середньої освіти в Красноярську у зв’язку з тим, що відучора всі школи міста взяті під цілодобову охорону співробітниками поліції та Росгвардії”, – цитує “Интерфакс-религия” пресреліз місцевої адміністрації.

    Також евакуація не планується в храмах, оскільки у зв’язку з проведення святкувань Водохреща були проведені необхідні заходи перевірки безпеки, у тому числі, із залученням кінологічних служб.

    “В цей час співробітниками правоохоронних органів реалізовуються заходи із забезпечення безпеки громадян на всіх об’єктах, по яким надійшли повідомлення, а також вживаються заходи з виявлення джерел інформації”, – повідомляють представники місцевої влади.

    Нагадаємо, раніше в Красноярському краю повністю заборонили традиційні для Російської православної церкви купання у водоймах під час святкування Водохреща з 18 на 19 січня 2022 року.

    Найсвіжіше

    Популярне