Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Єпископ ПЦУ привітав Національну академію НГУ із 30-річчям

    Єрарх Православної Церкви України єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан взяв участь у святкуванні 30-річчям із дня заснування Національній академії Національної гвардії України. Архієрей привітав співробітників і курсантів навчального закладу та присутніх гостей із ювілеєм, побажав усім міцного здоров’я, щастя, успіхів у починаннях, миру і злагоди в родинах і суспільстві.

    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Урочисті заходи з нагоди створення навчального закладу відбулися 12 січня. У них взяли участь високопосадовці Міністерства внутрішніх справ України, командування Національної гвардії України, генерал армії Степан Полторак, керівництво Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної ради, Харківської міської ради.

    «Нових професійних досягнень і добробуту вашим родинам! Невичерпної енергії, сил і наснаги в такій важливій сфері діяльності, як ваша», – наголосив єпископ.

    З нагоди свята єпископ Митрофан із благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія вручив нагороди від предстоятеля ПЦУ.

     

    Найсвіжіше

    Популярне