Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Америки висловив співчуття постраждалим від масштабної пожежі в Нью-Йорку

    Архієпископ Америки Елпідофор висловив скорботу за всіх постраждалих від жахливої ​​пожежі в Бронксі, яка забрала життя дев’ятнадцятьох жителів Нью-Йорка, в тому числі дев’ятеро дітей і поранила понад шістдесят інших. Пожежа сталась 9 січня 2022 року.

    «Ми сумуємо разом з усіма, хто постраждав від жахливої пожежі в Бронксі, і молимося за душі загиблих. Люблячи своїх ближніх, як самих себе, ми повинні вважати кожного своїм ближнім», – написав 10 січня архієпископ Елпідофор у Twitter.

    Єрарх Вселенського патріархату залишив посилання на вебсайт, де можна зробити благодійні пожертви постраждалим від пожежі.

    Пожежа спалахнула через невимкнений обігрівач. Пожежники прибули протягом трьох хвилин, загалом на місці працювали до 200 людей. Це найбільша пожежа у місті з 1990 року.

    За попередніми даними, займання сталося у квартирі на другому та третьому поверхах будівлі. Після того, як почалася пожежа, власники покинули квартиру та не зачинили двері, що дозволило диму піднятися до верхніх поверхів та заблокувати мешканців у помешканнях.

    Фото: НТА

    Найсвіжіше

    Популярне