Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    У Дніпровській єпархії ПЦУ організували благодійний обід для дітей сиріт з інвалідністю

    У Дніпровській єпархії ПЦУ організували благодійний обід для дітей сиріт з інвалідністю. Матінка Наталія Кудрянська, сестри та парафіяни Свято-Благовіщенського жіночого монастиря вже не вперше з гостинністю приймають у себе дітей сиріт з особливими потребами, вихованцями КЗ «Дніпропетровського дитячого будинку – інтернату» ДОР.

    «Напередодні Різдва – надзвичайний час. Коли у душах мільйонів людей запалюються вогники Добра та Любові, а серця завмирають в очікуванні дива. Діти, які не мають власної сім’ї, тих самих значущих дорослих, що зігрівали би своїм теплом маленькі душі. Тому увага та любов для них – це найдорожче і важніше за усі дарунки світу», – повідомляє Фейсбук сторінка Свято-Благовіщенського Дніпровського жіночого монастиря ПЦУ.

    Цього разу напередодні великого свята вирішили провести такий собі «різдвяний батл». І діти, і дорослі співали та розказували різні колядки, а згодом обирали переможця. З’ясувалось, що перемогла дружба. Потім матінка Наталія та сестри пригостили дітей домашніми смаколиками, а також передали смачні дарунки для інших вихованців інтернату, аби усі вони без винятку відчули турботу та любов.

    «Коли даруєш світло через увагу, добрі вчинки та небайдуже відношення до ближніх, душа світлом і наповнюється А це, мабуть, і є найголовніше Різдвяне диво», – підсумували в дописі монастиря ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне