Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Відбулось засідання Священного Синоду Єрусалимського Патріархату

    Засідання Священного Синоду Єрусалимського Патріархату відбувся в Єрусалимі у четвер, 30 грудня 2021 року, під головуванням патріарха Єрусалимського Феофіла III, повідомляє orthodoxtimes.com.

    Патріарх і члени Священного Синоду висловили свою вдячність королю Абдаллі II бін Аль-Хусейну за вручення ордена 21 грудня 2021 року Єрусалимському патріарху на честь його заслуг і його ролі у збереженні святих місць, забезпечення мирного співіснування, а також на знак визнання важливої ​​релігійної ролі Єрусалимського Патріархату.

    Крім того, Синод висловив подяку королю Абдаллі II за те, що він нагородив Раду провідників Церкви в Йорданії, подякувавши за важливу духовну та соціальну роль, яку члени Ради виконують у втіленні єдності позиції церков Королівства.

    Крім того, члени Священного Синоду нагадали про Орден державного століття, який був вручений 25 травня 2021 року покійному Патріарху Святого міста Єрусалима Венедикту I за встановлення сучасних процедур Патріархату та його судів, щоб керувати і правити відповідно до йорданського закону 1958 року, який діє досі.

    Також, патріарх Феофіл обговорив із членами Синоду декілька питань, що стосуються адміністрації та церковних справ. Зокрема затвердження нових рукоположень.

    Синод підніс свої молитви до втіленого Господа за мир у світі і щоб зберегти людей від усіх лих і бід, розвіяти лихо епідемії, бажаючи кожному в новому році добра і благословення, заступництва Пресвятої Богородиці і благодаті Животворчого Гробу Господнього і всіх святих.

    Найсвіжіше

    Популярне