П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополита ПЦУ відзначено високою нагородою Збройних сил України

    7 грудня 2021 року у приміщенні Вінницько-Барської єпархії Православної церкви України відбулась зустріч правлячого архієрея митрополита Симеона (Шостацького) з українськими військовослужбовцями – начальником Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку підполковником Вадимом Москальцем та офіцером-психологом Юрієм Березовським.

    Про це інформує пресслужба єпархії.

    З нагоди Міжнародного дня волонтера, який відзначався в Україні та світі 5 грудня цього року, офіцери подякували єрарху за допомогу, яку Вінницько-Барська єпархія ПЦУ неодноразово надавала військовослужбовцям та мирним жителям у районі проведення АТО/ООС, та вручили йому медаль “За благодійну діяльність” та подяку Вінницько-Барській єпархії.

    Своєю чергою митрополит Симеон привітав високих гостей з Днем Збройних сил України, благословив їх іконами Пресвятої Богородиці та подарував церковні календарі на 2022 рік.

    Під час зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці Військової служби правопорядку у Вінниці та Вінницько-Барської єпархії, яку у стосунках із службою представляє протоєрей Вячеслав Буданевич.

     

    Найсвіжіше

    Популярне