Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    «Членство України в НАТО – єдина можлива гарантія нашої безпеки», – речник ПЦУ

    Речник Православної Церкви України архієпископ Чернігівський Євстратій (Зоря) заявив, що членство України в НАТО – єдина можлива гарантія нашої безпеки.

    Архієпископ ПЦУ опублікував картинку із заявою ексочільника ФСБ Сєргея Стєпашина, який говорить про захоплення Росією Туреччини, якби вона не була в НАТО.

    «У день Збройних сил України отець Андрій Кураєв з Москви поділився картинкою, яка доволі точно пояснює, чому членство України в НАТО – єдина можлива гарантія нашої безпеки. Так само, до речі, як і автокефалія УПЦ – гарантія духовної безпеки українського народу», – написав речник ПЦУ у Фейсбуці.

    Фото: Фейсбук

    Архієпископ Євстратій зауважив, що Стєпашин також є очільником «Императорского православного палестинского общества» – структури прикриття для російських спецслужб у роботі з Православними Церквами на Балканах та Близькому Сході.

    «Також, дивлячись на ситуацію з церковної перспективи, хочу висловили припущення, що якби не було сильного Вселенського Патріархату, то Кремль і його департамент з релігійних справ – Московська патріархія, – давно би опанували і світове Православ‘я», – підсумував архієпископ Євстратій.

    Нагадаємо, раніше архієпископ Євстратій заявляв, що Путінська імперська модель приречена, бо звернена в минуле.Також він повідомляв про Новінського, який може отримати 20 мільярдів гривень для просування інтересів РПЦвУ.

    Найсвіжіше

    Популярне