Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    «Ми цінуємо Ваш внесок», – патріарх РПЦ Кіріл привітав Жиріновского, якого звинувачували у домаганні до хлопця

    Патріарх Російської Православної Церкви Кіріл (Гундяєв) 30 листопада зустрівся з керівником фракції ЛДПР у Держдумі РФ Владіміром Жиріновскім, якого у 2018 році звинувачували у домаганні до хлопця. Зустріч відбулася у патріаршій резиденції на території московського Свято-Данилового монастиря та була присвячена 75-річного ювілею з дня народження Жиріновского, у зв’язку з чим очільник РПЦ нагородив його орденом благовірного князя Данила Московського I ступеня.

    Про це повідомляє Портал Credo.press

    «Ми цінуємо Ваш внесок у політичне життя країни, — заявив Кіріл, звертаючись до Жиріновского. — Ви очолюєте партію, яка є опозиційною. Але це перша партія, яка свого часу склала альтернативу єдиній партії в нашій країні. І попри те, що Ви є партією опозиційною щодо керівної, Ви завжди займали патріотичну позицію. У Вашій діяльності завжди проглядалася турбота про народ і добре ставлення до Церкви, що ми цінуємо. Це ті параметри, які визначають справжній профіль політика, це і його ставлення до країни, до народу та до духовних цінностей народу та держави».

    «Найбільше уваги ми завжди приділяли відновленню всього, що пов’язане з Російською Православною Церквою. Ми завжди виступали за те, щоб повернути всі храми, компенсувати втрати, — заявив у відповідь Кірілу лідер ЛДПР. — Сьогодні вся країна вкрита храмами, скрізь дзвони Російської Православної Церкви, і я можу сміливо сказати, що з усіх політичних партій, а ми вже восьме скликання, майже тридцять років, ми єдині завжди про це говорили. І патріотизм у нас був на першому місці!».

    Нагадаємо, 22 березня 2018 року журналіст-гей телеканалу «Сегодня» Ренат Давлетгільдєєв опублікував у соціальній мережі Facebook пост про «пережиті домагання» з боку Владіміра Жиріновского.

    Найсвіжіше

    Популярне