Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Правнук Сталіна звернувся за допомогою до РПЦ і назвав свого прадіда-диктатора “віруючою людиною”

    Москвич Селім Бенсаад, який є правнуком диктатора і тирана Іосіфа Сталіна, звернувся до очільника Російської православної церкви патріарха Кіріла (Гундяєва) з проханням посприяти у перепохованні рештків свого прадіда на Новодівичому цвинтарі.

    Про це інформує “Ридус” з посиланням на російські телеграм-канали.

    Бенсаад, який, до слова, є глухонімим, сподівається, що РПЦ допоможе йому вирішити низку питань, пов’язаних з “вождем всіх народів”.

    Зокрема, нащадок тирана прагне домогтись проведення судово-медичної експертизи трупа Сталіна, оскільки має сумніви щодо офіційно оприлюдненої причини смерті диктатора.

    При цьому, Бенсаад заявив, що Сталін нібито лишався “віруючою людиною до кінця життя і молився”. Пан Селім навіть пообіцяв передати Моспатріарху ікону Миколая Чудотворця, яка, за його словами, багаторазово рятувала життя правителю Совєтського Союзу.

    “Ридус” нагадує, що Селім Бенсаад народився в родині Галіни Джугашвілі – доньки старшого сина Сталіна Якова Джугашвілі. Його батьком був алжирський студент Хосин Бенсаад, який приїздив до Москви на навчання.

    Чим закінчиться листування онука Сталіна з першоєрархом РПЦ, наразі, передбачити важко. В цілому духовенство Моспатріархату негативно ставиться до постаті вождя-тирана. Більш того, шанований в Росії старєц, особистий духівник очільника РПЦ патріарха Кіріла (Гундяєв) схиархімандрит Ілій (Ноздрін) пов’язав епідемію коронавірусу з тим, що народ РФ продовжує шанувати історичних лідерів комуністичного руху Владіміра Лєніна та Іосіфа Сталіна.

    Найсвіжіше

    Популярне