П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    У США чоловік навмисне в’їхав в натовп людей, які брали участь у різдвяному параді

    22 листопада у центрі Вокеші (штат Вісконсин, США) позашляховик в’їхав у багатолюдний різдвяний парад. П’ятеро людей загинули і ще 40 отримали поранення. Як повідомив начальник міської поліції Ден Томпсон, водій Даррелл Едвард Брукс-молодший зробив це навмисне. Поліція також заявила, що інцидент не був терористичним актом.

    Про це повідомляє Укрінформ.

    “Самотній суб’єкт навмисно в’їхав на своєму темно-бордовому позашляховику через барикади та в натовп людей, які святкували на різдвяному параді у Вокеші”, – заявили у поліції.

    Там не розуміють мотивів Брукса, але впевнені, що він навмисне зробив цей злочин.

    Бруксу-молодшому загрожує п’ять звинувачень у вбивстві першого ступеня. Крім п’яти вбитих – у віці від 52 до 81 року – 48 осіб отримали поранення, у тому числі шість дітей, які, станом на понеділок, залишалися госпіталізованими в критичному стані.

    Зазначається, що Брукс-молодший має кримінальне минуле, і востаннє його було звільнено з-під варти 11 листопада цього року – його звинувачували у створенні перешкод для офіцера, завданні побоїв, безрозсудній загрозі, хуліганстві в рамках справи про домашнє насильство.

    За словами Томпсона, незадовго до недільної бійні поліція також отримала скаргу на домашні заворушення за участю Брукса-молодшого, але не змогла відповісти, бо була зайнята парадом.

    Найсвіжіше

    Популярне