Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Житель Кривого Рогу викрав мікроавтобус із монастиря РПЦвУ, вибивши ним ворота

    37-річний криворіжець викрав автомобіль із території жіночого монастиря Московського патріархату у Кривому Розі. Крадій ще й проломив транспортом зачинені ворота. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

    Інформація про викрадення автомобіля «ГАЗ» з території монастиря РПЦвУ надійшла до поліції 24 жовтня 2021 року. Автомобіль розшукали та повернули власнику.

    «Як з’ясували правоохоронці, чоловік проходив повз монастир, побачив автомобіль з відчиненими дверима та ключами всередині. Він сів за кермо та виїхав з території монастиря. Тікаючи з місця злочину, крадій виламав вхідні ворота. Після отримання орієнтування поліцейські відпрацювали територію й за декілька кілометрів від місця скоєння злочину затримали чоловіка на викраденому автомобілі», – йдеться у повідомленні.

    Фото: Поліція

    За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавленням волі строком до 5 років.

    Вирішується питання щодо вручення порушнику повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідчі дії продовжуються.

    Найсвіжіше

    Популярне