П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Вселенський патріарх вручив премію Афінагора трьом вченим, які борються з Covid-19

    Вселенський патріарх Варфоломій, архієпископ Елпідофор та доктор Ентоні Дж. Лімберакіс, національний кавалер ордена Святого Андрія, вручають премію Афінагора в галузі прав людини докторам Альберту Бурле, Угуру Сахіну та Джорджу Янкопулосу під час щорічного банкету на честь нагородження. Алекс Азар, колишній міністр охорони здоров’я та соціального забезпечення, виступив як церемоніймейстер.

    «Сьогодні ми разом з усіма вами вручаємо нагороду Афінагора за права людини істинним зразкам науки та прагнення до зцілення всієї людської родини», – сказав патріарх Варфоломій під час нагородження вчених премією Афінагора, передає orthodoxtimes.com

    Також у своєму посланні Вселенський Патріарх підкреслив, що вони справді достойні премії Афінагора за права людини, адже вони працювали, щоб допомогти врятувати нашу планету від лих пандемії COVID-19. Завдяки терапії, яку вони розробили, вони принесли конкретну надію на те, що ми знову зможемо жити, будучи впевненими у своєму тілесному здоров’ї.

    Він також зазначив: «Особливо нас розчулив той факт, що доктор Бурла розпочав свою наукову кар’єру в Університеті Аристотеля в Салоніках в галузі ветеринарії. У цьому проявляється любов до всіх Божих створінь – “великих і малих”, як каже псалмоспівець».

    Фото: orthodox times
    Фото: orthodox times

    Найсвіжіше

    Популярне