Свою ініціативу Віталій Мілонов цілком серйозно озвучив в ефірі радіо “Говорит Москва”. Він пропонує ввести таку заборону на законодавчому рівні.

Російський депутат переконаний, що незаміжні росіянки в компанії непристойних турецьких чоловіків п’ють “палений алкоголь”, після чого вдаряються в розпусту.

А потім дитина виявляється у власності у цього турецького паші, а матір залишається зовсім безправною. Тому, природно, я б незаміжнім дівчатам заборонив їздити до Туреччини. Щоб їх ніхто не спокушав і не підпоював паленим алкоголем, тому що там алкоголь небезпечний. Вони алкоголь возять з Північного Кіпру, там роблять його з денатурату. Дуже багато скарг від жінок, які опинилися у стані сп’яніння з “все включено” (all inclusive), і тепер не можуть побачити дитину»,– заявив Мілонов.

Крім того, він не уточнив, хто конкретно скаржиться на це.

Станом на кінець літа 2021 року росіяни стали найбільш частими туристами в Туреччині. Загалом турецькі курорти відвідали понад 1,5 мільйона росіян.

На другому місці серед іноземних туристів опинилися німці – їх протягом 2021 року в Туреччині було близько 1,26 мільйона осіб. А на третьому місці українці – 1,11 мільйона.