Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Кива привітав Путіна з днем народження, назвавши його “великим правителем” (ВІДЕО)

    Одіозний нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива привітав президента Росії Володимира Путіна з днем ​​народження і назвав його “великим правителем, який захищає мораль та віру”. Крім традиційних реверансів щодо “дружнього Україні народу”, Кива заявив, що Путін бореться за слов’янський світ та слов’янську єдність.

    Відеоролик-вітання розміщений в Telegram-каналі депутата.

    На відеоролику, розміщеному в соціальній мережі, Кива бажає лідеру держави-агресора “здоров’я, сил і Божого благословення”. Запис, йомовірно, зроблено в коридорах Верховної Ради.

    Сьогодні я хочу привітати лідера, дійсно лідера, своєї нації і дружнього нам народу Володимира Володимировича Путіна … Ви дійсно та людина, яка повернули своїй країні і своєму народові колишню велич і повагу в усьому світі. Ви та людина, яка пишете нову історію слов’янського світу і єдності. Ви захищаєте мораль, віру. Ви той, чиє ім’я записано в історію людства, як ім’я великого правителя. Нехай прибуде з вами сила“, зиче Путіну нардеп від ОПЖЗ.

    Нагадаємо, раніше Офіс генпрокурора і співробітники Держбюро розслідувань вручили Киві підозру за використання радянської символіки. Йдеться про шапку з військовою кокардою, в центрі якої — червона зірка із серпом і молотом. Після цього нардеп виступив на російському телебаченні, де звинуватив президента України Володимира Зеленського в спробі “посадити його як лідера антифашистського руху”.

    Нещодавно Кива також писав про те, як у 2014 році він “був на майдані обдурений євроінтеграцією” і висловив жаль, що у втікача президента України Віктора Януковича тоді “не вистачило духу тиснути нас, тих, хто скакав як ідіоти, танками і БТРами”.

    Найсвіжіше

    Популярне