Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Гул сирен на Михайлівській: Київ попрощався з керівником столичних “швидких” Анатолієм Вершигорою

    Київ сьогодні провів в останню путь заслуженого лікаря України, багаторічного директора Центру (раніше головного лікаря Київської станції) швидкої допомоги Анатолія Вершигору.

    Про це повідомляє “Великий Київ”

    Анатолій Вершигора брав активну участь в Помаранчевій революції та Революції Гідності / Фото з фейсбуку Ольги Богомолець

    Церемонія прощання відбулась у Михайлівському соборі, що є головним храмом Православної церкви України.

    Віддати шану людині, яка понад 30 років тримала на своїх плечах роботу Київської швидкої допомоги, крім колег та рідних, прийшли колишні пацієнти, які завдячують йому своїм життям, та усі, хто знав лікаря від Бога.

    Серед присутніх помітили заступницю чинного мера Ганну Старостенко та її колегу по посаді часів головування в КМДА Леоніда Черновецького Ірен Кільчицьку.

    Після поминальної панахиди на Михайлівській площі кілька швидких увімкнули на 2 хвилини робочі сирени, щоб віддати належне багаторічному керівникові.

    Поховали Анатолія Васильовича на Байковому кладовищі.

    Нагадаємо, Анатолій Вершигора понад три десятки років був директором Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва. Він помер 4 жовтня на 71-му році життя після тяжкої та тривалої хвороби.

    Найсвіжіше

    Популярне