П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    “Ігри престолів”: До Санкт-Петербургу на вінчання “імператорського спадкоємця” Романова з’їжджаються представники королівських династій

    1 жовтня 2021 року в Ісакіївському соборі Санкт-Петербургу, з благословення предстоятеля Російської православної церкви патріарха Кіріла (Гундяєва), відбудеться церемонія вінчання, так званого, спадкоємця російського імператорського дому Георгія Романова та громадянки Італії Ребекки Беттаріні.

    За словами радника канцелярії глави “Російського імператорського дому” Кіріла Нєміровіча-Данченка, до міста вже прибуло чимало представників багатьох королівських домів та династій.

    Примітно, що більшість держав, звідки за словами “гравців в імперії”, прибувають гості, давно є республіками і будують успішні демократичні суспільства.

    “Великий князь Георгій Михайлович – це член єдиної європейської родини королів і монарших сімей. На це весілля запрошені і прибули представники багатьох європейських королівських династій. Прибув цар Болгарії Симеон ІІ, прибув король Єгипту Ахмед Фуад ІІ, прибув глава албанського королівського дому Лека ІІ Зогу, глава португальського королівського дому Дуарте Піу. Прибули представники бельгійського королівського дому, владики домів Німеччини, представник італійського королівського дому Еммануїл Філіберт Савойський та інші”, – цитує Нєміровіча-Данченка радіостанція “Говорит Москва”.

    Та з найбільшим задоволенням роспропагандисти смакують той факт, що свідком на весіллі буде, так званий, глава грузинського царського дому князь Давид Багратіон-Мухранський.

    “Це свідчить, що не зважаючи на якісь-там зовнішньополітичні складності між сучасними владними колами Грузії, їх ставлення до Росії на рівні династії продовжується, це теплі рідні зв’язки. Приїзд глави грузинського царського дому на весілля великого князя втілює цей момент”, – йдеться у повідомленні.

    Відзначається, що на весілля запрошені представники всіх релігійних конфесій РФ. Після вінчання ввечері 1 жовтня 2021 року відбудеться урочистий вечірній прийом, а 2 жовтня в передмісті Санкт-Петербургу буде організовано денне свято.

    Наразі не відомо, чи запрошено на весілля чинного “російського імператора” Владіміра Путіна.

    Нагадаємо, Георгій Романов – спадкоємець роду Романових по материнській лінії, котра визнається російськими монархістами спадкоємцями російського імператорського дому. Він – єдиний син Марії Романової і принца Прусського Франці Вільгельма. Через прабабку англійську принцесу Вікторію Меліту, він є далеким родичем принца Уельського Чарльза, короля Швеції Карла XVI Густава та інших монарших персон Європи.

    “Претендент на російський престол” є фігурантом “Миротворця”. Починаючи з 2014 року він неодноразово відвідував окупований Російською Федерацією Крим, порушуючи при цьому, державний кордон України. Підтримує агресивні дій РФ у відношенні України. Заявляв, що його не лякає можливість введення проти нього санкцій через відвідування тимчасово окупованих територій України.

    Найсвіжіше

    Популярне