Неділя, 28 Квітня, 2024
Бiльше

    Онуфрій знову мандрує Україною на гелікоптері свого диякона

    Днями на Волині відбулось святкування 1020-ої річниці від заснування Святогорського Успенського Зимненського монастиря РПЦвУ, на яке запросили очільника філії РПЦ в Україні митрополита Онуфрія.

    Біля монастиря з самого ранку почали збиратись віряни. Вхід до храму люди вистелили квітами. Згодом очільник “гнаної” Церкви прибув на урочистості на гелікоптері свого диякона Вадима Новинського, повідомляє Insider Media.

    Нагадаємо, у серпні цього року очільник РПЦвУ митрополит Онуфрій (Березовський) очолив святкові богослужіння в Успенській Почаївській лаврі.

    Після читання Святого Євангелія митрополит Онуфрій звернувся до пастви зі словом проповіді. Предстоятель розповів вірянам про чудесну допомогу Пресвятої Діви Марії, яку Вона виявляла на Почаївській горі, та закликав і сучасних християн звертатися до Божої Матері у скрутних обставинах життя.

    Після слів про «скрутне життя» Онуфрій покинув Почаїв, здійнявшись у повітря на приватному гелікоптері. Цікаво, що власником самого літального апарату Agusta A109E у відкритому Державному реєстрі цивільних повітряних суден України зазначено київське ТОВ «Ейркрафт Груп». Засновником компанії виявились фірма з Кіпру та народний депутат від ОПЗЖ Вадим Новинський, який по сумісництву також є дияконом РПЦвУ.

    Найсвіжіше

    Популярне