Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    Російські спецслужби розгорнули нову інформаційну атаку проти Вселенського патріарха – порівнюють його з Гітлером!

    Балакучі голови РПЦ, відчуваючи, що ніяк не можуть перешкодити тим процесам, що відбуваються в сучасній православній церкві, пішли ва-банк і стали порівнювати Вселенського патріарха Варфоломія з … Гітлером!

    На вістрі інформаційної атаки проти Варфоломія опинився, як не дивно, Алєксандр Вознєсєнскій, той самий “прихожанин” Лімасольської російськомовної парафії святителя Миколая і затятий прихильник “русского міра”, який називає себе семінаристом (але не закінчив освіту в Києві) і бере активну участь практично у всіх інформаційних кампаніях РПЦ і російських спецслужб. І він не може не брати в них участі, адже він і є агентом впливу російських спецслужб, що використовують його в якості одного зі своїх опорних пунктів для розвідувальної і підривної діяльності в цій країні ЄС — храм святого Миколая в Лімасолі.

    До речі, з 2009 року співголовою піклувальної ради фонду будівництва храму святителя Миколая в Лімасолі є, не хто не будь, а колишній глава Держдуми РФ Сєргєй Наришкін, який в цей час є головою Служби зовнішньої розвідки Російської Федерації.

    У 2018-му в цей прихід був перенаправлений з Норвегії священник Павєл Повальов.

    Примітно, що в Осло даний священнослужитель спільно з російським розвідником Дмітрієм Ліну, займався розвідувально-підривною діяльністю в інтересах Російської Федерації. У всякому разі, до тих пір, як цю діяльність не припинили норвезькі контррозвідники і, даних “товаришів” Москва не перекинула на Кіпр.

    Але, не про це навіть мова, хоча про це теж.

    В цьому випадку мова про те, що консерва російських спецслужб, при храмі на Кіпрі, порівнює Вселенського патріарха з Гітлером! Це як взагалі? Відкрите і неприкрите, настільки зухвале порівняння?

    На мій погляд, Алєксандр Вознєсєнскій в такому випадку, як мінімум, дуже сильно “засвітився”, як максимум, до діяльності храму свт. Миколая в Лімасолі варто набагато більше привернути увагу, адже він в регіоні стає розсадником, не більше не менше, а скверни.

    Джерело: воєнно-політичний оглядач Олександр Коваленко

    Найсвіжіше

    Популярне