Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Вперше в Україні у Києві відбудеться духовний фестиваль «Величаємо Різдво Святого Миколая»

    У середу, 11 серпня, в християнському світі вшановують Різдво праведного Святителя Миколая Чудотворця Мерлікійського. Вперше за багато століть відновлюється святкування Різдва Святителя Миколая. Вперше в Україні у Києві відбудеться духовний фестиваль «Величаємо Різдво Святого Миколая».

    Подія відбудеться у Києві на площі Свято-Миколаївського храму Православної Церкви України на Татарці, за підтримки Шевченківської районної у м.Києві держадміністрації.

    Головною метою духовного фестивалю «Величаємо Різдво Святого Миколая» є відродження традицій святкування Різдва Святого Миколая Чудотворця Угодника Божого. Організаторами Фестивалю виступають: Свято-Миколаївський храм на Татарці Православної Церкви України та громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Поступ жінок-мироносиць» при підтримці Національної Ради Жінок України.

    У день проведення фестивалю діятиме ярмарок народного мистецтва від народних майстрів Києва та Київської області. Під час проведення фестивалю буде представлено чудотворні ікони з гори Афон Євгеном Наварою та відкрито виставку «Дивосвіт України» автентичних рушників і хатньої ікони заслуженого художника України Олександра Охапкіна. В програмі передбачено частування учасників фестивалю та гостей козацьким кулішем.

    Найсвіжіше

    Популярне