Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    “Вакцина редагує образ Божий”: В РПЦ озвучили безглуздий аргумент проти щеплення

    Намісник Соловецького Спасо-Преображенського монастиря Російської православної церкви єпископ Порфірій (Шутов) відзначився абсолютно безглуздою заявою під час звернення до вірян з приводу обов’язкової вакцинації проти коронавірусу.

    На стійке переконання архієрея, щеплення є червоною лінією для християнина, пише Islam news з посиланням на відеозапис проповіді в YouTube.

    Єпископ Порфірій (Шутов) повідомив “офіційну інформацію”, що вакцини містять в собі “білки матричних РНК, які редагують людський геном”, і фактично змінюють та пошкоджують “образ Божий” в людині.

    “У цьому місці християнин, який відповідально ставиться до свого спасіння, повинен зупинитись”, – зауважив клірик.

    Архієрей з абсолютно серйозним виразом обличчя розповів, що вакцини містять “наночастки металів”, які вбудовані “в контур цифрового управління”, і за допомогою яких можна впливати на нервову систему людини. Звідки представник РПЦ отримав таку шокуючу, сенсаційну інформацію, він не повідомив. Та з характеру озвучених відомостей, можна припустити що правду йому розкрив особисто Білл Гейтс.

    “Для нашого спасіння необхідно лишатись людиною за образом і подобою Божою… Страх образити небесного Отця, люблячого нас Бога виганяє з християнського серця всі інші страхи. Саме тому християнська цивілізація провела червоні межі, за які не можна ні в якому разі переходити, втручаючись у таємниці Божі”, – підбив підсумки своєї феєричної проповіді єпископ Порфірій (Шутов).

    Найсвіжіше

    Популярне