Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    На Січеславщині капелан ПЦУ благословив новобранців-нацгвардійців

    На Січеславщині в Підгородному капелан Православної Церкви України отець Костянтин благословив 101 новобранця НГУ, які 10 липня склали присягу на вірність Українському народу. Військовий священник також прочитав молитву та окропив освяченою водою нацгвардійців.

    Про це повідомляє офіційна сторінка НГУ та dp.informator.ua

    Присяга відбулась на плацу Центру підготовки підрозділів Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України Дніпровського полку охорони громадського порядку імені генерал-майора Олександра Радієвського.

    Фото: Інформатор

    «Всі військовослужбовці прибули з різних куточків України для проходження підготовки за призначенням, для прийняття військової присяги на вірність українському народові. Після підготовки за призначенням військовослужбовці відбудуть у свої військові частини. А ті, які будуть проходити службу у військовій частині 3036, підуть у свої штатні підрозділи для подальшого проходження служби », – повідомив командир військової частини 3036 Національної гвардії України підполковник Євген Шульга.

    Поряд з хлопцями чотири жінки присягнули завжди бути вірними і відданими українському народові, захищати суверенітет та територіальну цілісність України.

    Впродовж кількох тижнів вони усі проходили навчання на навчальному зборі під час проходження якого опановували базові навички військової справи, які в подальшому вдосконалюватимуть безпосередньо на службі.

    Вітаємо наших новобранців із цим важливим днем та бажаємо їм легкої служби!

    Фото: Інформатор
    Фото: НГУ

    Найсвіжіше

    Популярне