Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Автор наближеного до РПЦ інтернет-видання після щеплення російським “Спутніком V” помер від коронавірусу

    Правоконсервативний ресурс “Русская народная лінія”, який відомий своєю лояльністю до Російської православної церкви, повідомив 5 липня цього року про смерть свого постійного автора Андрєя Козлова. І хоча Козлов помер 26 червня, його духівник протоєрей Ігор Ілюшин провідомив про це у редакцію лише через дев’ять днів, пише “Credo press”.

    “Не зважаючи на те, що він зробив щеплення від ковіду і дотримувався всіх протиепідемічних заходів, він захворів ковідом на початку червня, і 26 червня його призвав Господь. Йому виповнився всього 61 рік”, – написав протоєрей Ігор Ілюшин.

    Клірик запевняє, що наприкінці травня Козлов сдав тест на антитіла, їх відсоток був великим. На початку червня він поїхав на дачу і раптом занедужав, втратив смак, перестав відчувати запахи. У нього стрімко зростала температура тіла. З часом, йому знадобилось ушпиталення. Однак, ані киснева маска, ані апарат ШВЛ не допомогли пацієнту.

    “Коли ми запитали лікарів про причини захворювання, нам відповіли, що вакцина, якою він щеплений, “Спутнік V”, спрямована на подолання китайського штаму, а він захворів на вже мутований, більш агресивний і швидкоплинний індійський”, – повідомив служитель РПЦ.

    Варто відзначити, що статтю про смерть Андрєя Козлова поміщено до тематичного розділу “Коронавірус – біологічна зброя чи епідемія?” сайту “Русская народная лінія”. Однак, зважаючи на інформацію, викладену вище, варто задати інше питання: “Чи не варто назвати біологічною зброєю російську вакцину “Спутнік V”?”.

    Раніше у Всесвітньої організації охорони здоров’я та медиків-фахівців виникали, щонайменше, сумніви в ефективності російського препарату. Однак, коли дедалі частіше почала з’являтись інформація про захворювання на ковід щеплених “Спутніком” служителів РПЦ, а тепер ще й про смерть від наслідків коронавірусу щепленого Козлова, на думку спадає підозра, що розпіарена Кремлем вакцина є небезпечною для населення авантюрою, яка анітрохи не захищає росіян і дарує їм хибне відчуття безпеки.

    Найсвіжіше

    Популярне