Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Російський православний олігарх Константін Малофєєв склав списки “неблагонадійних депутатів” у Держдумі РФ

    Російська громадська організація “Царьград”, засновником і керівником якої є православний олігарх Константін Малофєєв, склала списки “неблагонадійних депутатів” Державної Думи РФ. Списки таких народних обранців Малофєєв додав до листів, що були адресовані лідерам, так званої, парламентської опозиції Гєннадію Зюганову (Комуністична партія Російської Федерації), Владіміру Жиріновскому (Ліберально-демократична партія Росії) та Сєргєю Міронову (партія Справедлива Росія), пише “Знак”.

    У листах відзначається, що, для виявлення осіб з категорії “неблагонадійні”, ГО “Царьград” провело опитування депутатів, поставивши їм низку питань: “Чий Крим? Бог є? Ви голосували за поправки до Конституції? У якій державі навчаються ваші діти? Ви за гей-паради?”.

    Результати проведеної роботи демонструють, на думку “царьградівців”, “загрозливу тенденцію”. У згаданих листах Малофєєв висловлює щире занепокоєння тим, що до парламенту, під час наступних виборів, можуть потрапити несправжні патріоти, які не підтримують, так звані, істинні цінності російського народу. Відтак, “Царьград” оприлюднив повний перелік “неблагодійних депутатів”, підкресливши суть їхніх огріх.

    При цьому, документи складені у формі класичного російського доносу. Зокрема, лист на адресу Гєннадія Зюганова починається так: “Засвідчую свою особисту шану… вважаю своїм обов’язком попередити про небезпеку, яка може загрожувати репутації КПРФ через можливе висування від неї окремих кандидатів…”.

    За підсумками опитування “Царьград” виявив:

    У складі КПРФ “неблагонадійними” названі Валєрій Рашкін (відмовився відповідати), Владімір Родін (атеїст), Вєра Ганзя (уникнула відповіді на питання про гей-паради), Ніна Астаніна (продемонструвала агресивний атеїзм).

    В рядах СР такими було ідентифіковано Іріну Чікову (не голосувала за поправки, не заперечує проти гей-парадів), Ольгу Софріну (не підтримала поправки, не має чіткої позиції щодо гей-парадів), Сєргєя Хабібуліна (проти поправок, терпимий до гей-парадів, не має чіткої позиції щодо віри у Бога), Сєргєя Матвєєва (заявив, що у питанні Криму можуть бути різні позиції), Надєжду Нєтєсову (виступила за гей-паради).

    В ЛДПР до переліку потрапили Сєргєй Іванов (відмовився відповідати), Антон Морозов (допускає проведення гей-парадів), Дмітрій Пьяних (не висловив чіткої позиції з питань існування Бога та проведення гей-парадів).

    У подальшому, Малофєєв попереджає, що 26% представників ЛДПР відмовились чітко відповісти на питання про підтримку гей-парадів. Це, у свою чергу, породило висновок православного олігарха, що члени вказаної партії, імовірно, “виступають за содомію”.

    Всі листи закінчуються рішучим проханням з боку російських православних “царьградівців” в адресу керівництва партій відмовитись від висування вищевказаних осіб у кандидати в депутати наступного скликання Держдуми РФ.

    Найсвіжіше

    Популярне