Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній відвідав урочистості з нагоди 30-річчя Українського біблійного товариства

    Предстоятель Православної церкви України митрополит Київський і всієї України Епіфаній відвідав 23 червня урочистості присвячені 30-річчю з часу заснування Українського біблійного товариства.

    Як повідомляє пресслужба ПЦУ, митрополит Епіфаній привітав президента товариства Григорія Коменданта і всіх членів УБТ з цією знаменною датою та звернувся до присутніх зі словом.

    У своїй промові митрополит Епіфаній зокрема зазначив, що Українське біблійне товариство стало першим в незалежній Україні майданчиком міжконфесійної співпраці, а його служіння у поширенні слова Божого рідною українською мовою для Православної церкви України, як Помісної Церкви, є особливо близьким.

    Урочистість розпочали співом молитви «Отче наш» у виконанні малого складу Київського симфонічного оркестру і хору Музичної місії «Київ».

    На святі були присутні предстоятелі, глави та представники 21 конфесій, що входять до складу УБТ, державні діячі та партнери Товариства, передає сайт УБТ.

    Привітання від прем’єр-міністра Дениса Шмигаля передав завідувач Відділу з питань релігій, забезпечення права громадян на свободу світогляду і віросповідання Секретаріату Кабінету міністрів України Андрій Юраш.

    Найсвіжіше

    Популярне