П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    РПЦ розповсюджує не лише токсичний “русскій мір”: Моспатріархія відправила до Молдови вакцину сумнівної якості

    З благословення предстоятеля Російської православної церкви патріарха Кіріла (Гундяєва) дві тисячі доз російської вакцини Sputnik V, якість якої лишається, щонайменше, сумнівною, були доставлені до Молдови.

    Про це інформує “Sputnik Moldova” з посиланням на офіційний сайт Московського патріархату.

    Повідомляється, що розповсюджувати вакцину буде безпосередньо Православна церква Молдови, чий статус проголошено як “самоврядна частина РПЦ”.

    Примітно, що задекларована Кремлем “висока якість” вакцини Sputnik V викликає сумніви навіть серед духовенства РПЦ. Зокрема відомо, після того, як у березні 2021 року Московська патріархія повідомила про успішну вакцинацію патріарха Кіріла (Гундяєва), він продовжує перебувати у практично цілковитій самоізоляції.

    На додачу, інший архієрей РПЦ єпископ Панкратій (Жердєв) на початку червня цього року захворів на коронавірус. Сталось це після того, як у вересні минулого року єрарх зробив щеплення російським препаратом Sputnik V.

    Втім, як можна припустити, здоровий глузд та думка про людей вже давно не притаманна РПЦ. А тому, разом з токсичним “русскім міром”, Московська патріархія намагається розповсюдити і сумнозвісну вакцину.

    Найсвіжіше

    Популярне