Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Агенти російської розвідки починають підтримувати організацію РПЦвУ “Миряни”

    Те, що називається, на злодієві шапка горить. До вашої уваги, піар акція від громадської організації “Миряни” підтримана не будь-ким, а Алєксандром Вознєсєнскім. Маловідомий персонаж в українському інформаційному просторі, але дуже добре знайомий фахівцям сайту “Миротворець”.

    І це не дивно, адже Алєксандр Вознєсєнскій (він же Олександр Бориславський), це “релігійний оглядач”, який є агентом російської розвідки на Кіпрі. Даний персонаж знаходиться в тісному контакті з представниками резидентури російської розвідки, яка використовують в якості одного зі своїх опорних пунктів для розвідувальної і підривної діяльності в цій країні ЄС – храм святого Миколая в Лімасолі.

    Буквально вчора я писав про те, що громадська організація “Миряни” – це багатопрофільний проєкт філії РПЦ в Україні – РПЦвУ під егідою спецслужб РФ з дестабілізації суспільно-громадської обстановки в нашій країні напередодні візиту Вселенського патріарха Варфоломія на 30-річчя Незалежності України.

    І ось до піару даної, створеної на швидку руку організації, підключається давно вже розкритий агент впливу РПЦ та розвідки РФ на Кіпрі. Думаєте, збіг? Ні.

    Даний проєкт незабаром будуть піарити всі ті самі персонажі, які вже не один раз протягом останніх восьми років проявили свою приналежність до російських силових структур. Кадровий голод дає про себе знати. А профнепридатність його лише посилює. Але все ж, думаю, слід звернути таким структурам як СБУ особливу увагу на те, що агенти російської розвідки вкрай завзято підтримують ініціативи спішно створеного угруповання РПЦвУ під назвою “Миряни”.

    Як би у нас, в Україні, не з’явився свій “православний” ХАМАС.

    До речі, ХАМАС я згадав у цьому контексті не просто так. Справа в тому, що Алєксандр Вознєсєнскій (Олександр Бориславський), активний член агентурного осередку спецслужб Росії на Кіпрі, який виконує свої завдання під прикриттям Лімасольської російськомовної громади святителя Миколая, буквально на початку травня закликав Ізраїль жорстко відреагувати на заходи, присвячені дивізії “Галичина”.

    Але тільки-но Ізраїль став жорстко реагувати на обстріли своїх міст терористичною організацією ХАМАС в середині травня, Алєксандр Вознєсєнскій відразу ж став закликати світову спільноту жорстко покарати Ізраїль за “військові злочини”.

    Ось такий от він шпагат шісток російських спецслужб, які змінюють темники буквально на ходу.

    Ще раз, ця людина здійснює свою підривну пропагандистську діяльність на Кіпрі під прикриттям Лімасольської російськомовної громади святителя Миколая. Здійснює, як ви можете бачити, досить багатопрофільно і різнобічно. Як, не здивуюся, здійснюватимуть незабаром свою діяльність і так звані “Миряни” РПЦвУ.

    Олександр Коваленко, експерт

    Найсвіжіше

    Популярне