Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    Попри обурення РПЦ “червоні дияволи” перемогли Росію

    Після того, як Українська асоціація футболу досягла компромісу з УЕФА щодо розміщення на формі збірної України карти України включно з тимчасово окупованими Росією територіями та написами “Слава Україні” і “Героям слава”, у Російській Федерації відшукали новий привід якнайдужче образитись через порушення істинно російських скрєп.

    Як повідомляє “Life.ru”, у Російській православній церкві висловили обурення через постер збірної Бельгії перед матчем зі збірною Росії.

    У повідомленні йдеться, що на постері бельгійських гравців, які мають колективне прізвисько “червоні дияволи”, зображено з тризубцями в руках, при цьому, вони перебувають під землею в районі, імовірно, храму Спаса на Крові і готові вибратись на поверхню.

    “Яка гидота”, – написав загальну думку російського духовенства у власному телеграм-каналі заступник керуючого справами Московської патріархії Савва (Тутнов).

    Втім, обурення РПЦ, як і численні молитви про перемогу російської команди, котрих, як можна припустити, не бракувало, не допомогло скрєпоносним та високодуховним російським футболістам. “Червоні дияволи” здобули блискучу перемогу з рахунком 3:0.

    Найсвіжіше

    Популярне