П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Мешканця Львівщини засудили на 4 роки за обкрадання могил

    Пустомитівський районний суд Львівської області засудив раніше судимого чоловіка до чотирьох років позбавлення волі за пограбування могили у селі Липники, що неподалік Львова.

    Про це повідомляє Zaxid.net

    Згідно з рішенням суду, 21 березня чоловік розікрав могилу на Липниківському кладовищі та викрав з пам’ятника латунні розп’яття. Поліція затримала 33-річного жителя Пустомитів, коли він відкручував розп’яття із хреста.

    Щонайменше сім людей постраждали від дій чоловіка – це родичі людей, похованих на цвинтарі Липниківського. До суду вони не прийшли.

    Підсудний визнав свою провину в суді. 33-річного жителя Пустомитів неодноразово засуджували, востаннє в березні 2021 року за крадіжку. Згодом він був засуджений до трьох років позбавлення волі, але чоловік пограбував могилу на кладовищі Липники до набрання вироком законної сили.

    Ознайомившись із матеріалами справи, суддя Володимир Мусієвський визнав 33-річного жителя Пустомит винним у нападі на могилу та засудив до одного року в’язниці. Однак суддя додав до покарання три роки позбавлення волі. Чоловік ще не відбув покарання, тому йому доведеться провести у в’язниці чотири роки.

    Найсвіжіше

    Популярне