П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    РПЦЗ прийняла в своє лоно найзнаменитішого пікапера світу

    Православну Америку стрясає локальний скандал через прийняття до РПЦЗ (Російска православна церква Закордоном Московського патріархату) мабуть найзнаменитішого пікапера у світі.

    «Саме антисемітизм привів Даріуша в РПЦЗ – там таке люблять», – повідомляє телеграм канал Церквач.

    Прийняття Дарюша Валізаде сталось перед Великоднем в монастирі РПЦЗ в Джорданвіллі. Валізаде або Roosh V – автор безлічі книг про спокушання осіб протилежної статі, які він писав на власному досвіді.

    Коротенько філософія «раба Божого Дарюша» виражена в цій цитаті з його творінь: «За замовчуванням, кожна дівчина, яку я зустрічаю, марна шлюшка, поки вона не доведе зворотне».

    Побожні православні американці гостинність Джорданвіллі не оцінили – в соцмережах тільки й розмов про те, як низько впала РПЦЗ Московського Патріархату. Зате Володимир Романович Легойда тепер може зняти з участю Валізаде черговий випуск програми «Парсуна» і помістити його портрет на обкладинці журналу «Фома», – резюмують російські експерти.

    Свого часу Валізаде зібрав на свою голову хвилю хейту від людей по всьому світу, після чого у 2019 році прийняв хрещення в Вірменської Апостольської церкві (його мама – вірменка). З того часу пікапер не раз відрікався від своїх колишніх поглядів і готовий говорити про секс тільки в контексті шлюбу. Але було вже пізно.

    На Дарюша смертельно ображені не тільки жінки, а й, наприклад, євреї: пікапер заявляв, що євреї беруть участь у багатьох лівих політичних рухах і тим самим завдають шкоди західній культурі.

    Найсвіжіше

    Популярне