Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник Російської істинно-православної церкви став винуватцем автотрощі

    Російські ЗМІ повідомляють подробиці автотрощі, що відбулась 2 травня цього року у російському Омську неподалік палацу імені Фєтісова.

    Повідомляється, що автомобіль марки Mercedes виїхав на зустрічну смугу і врізався у ВАЗ-2110, який здійснював рух назустріч. Водій ВАЗу Артем Ступак розповів кореспондентам, що Mercedes раптово вилетів на зустрічну смугу, а тому він зреагувати і уникнути лобового зіткнення не зміг, пише “БК55.ру”.

    Після зіткнення, з іномарки вийшов священник і зізнався, що заснув за кермом. За його словами, він повертався з нічної служби. “Добре, що ти мені трапився, а так би я влетів у паркан Фєтісова”, – пожартував клірик спілкуючись з Артемом Ступаком.

    Водій ВАЗу зазначив, що кермував іномаркою священник Російської істинно-православної церкви Вячеслав Кірєєв, а на пасажирському сидінні був глава неканонічної РІПЦ архієпископ Тіхон (Леонід Пасєчнік), який і є власником автомобіля Mercedes.

    Видання нагадує, Російська істинно-православна церква – альтернативне відгалуження православ’я з власною юрисдикцією. Воно виникло у 2001 році, коли декілька священнослужителів вийшли зі складу Російської православної церкви за кордоном.

    Найсвіжіше

    Популярне