Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    На Запоріжжі поліція затримала хулігана, який побив скло на іконах храму ПЦУ

    Зловмисник розбив скло на іконі святого архангела Михаїла та Гавриїла при вході до Храму Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ, який розташований в селі Строганівка Приазовської територіальної громади.

    Поліцейські групи реагування патрульної поліції оперативно вирахували зловмисника. За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження. Розпочато досудове розслідування, передає пресслужба нацполіції.

    Про інцидент патрульним повідомили 30 квітня. На місце події черговим негайно було скеровано наряд групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативну групу. Хуліганські дії громадянина зафіксувала камера відеоспостереження.

    Протягом півгодини поліцейські на автошляху між селами Строганівка та Райнівка у Мелітопольському районі розшукали схожого за прикметами чоловіка. Зловмисником виявився мешканець одного з сіл Мелітопольського району 1977 року народження, який йшов пішки через село Строганівка до Приморська. Наразі фігуранта доставлено до відділення поліції, де він дає покази слідчому. Також встановлюється сума завданого збитку.

    За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

    Фото: Нацполіція

    Найсвіжіше

    Популярне