Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Генпрокуратура РФ перевіряє вміст відео для дорослих, в якому присутня символіка РПЦ

    Федеральна служба з нагляду у сфері зв’язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнадзор) поскаржився Генеральній прокуратурі РФ на низку відеороликів, що оприлюднені відомим сайтом для дорослих PornHub.

    “DailyStorm” інформує, що серед відеозаписів, які підлягають експертизі, є два ролики, в яких присутні атрибути Російської православної церкви.

    “За підсумками експертиз та судових заходів Роскомнадзор має намір внести посилання на контент спірного вмісту до єдиного реєстру забороненої інформації і вимагати видалити ці відеоролики з ресурсу. У разі бездіяльності адміністрації сайту протягом доби з моменту отримання інформування відомство обмежить доступ до посилань на протиправний контент через провайдерів”, – йдеться у повідомленні.

    Поряд з цим, експерти вважають, що PornHub, швидше за все, не припинить публікацію подібних роликів, що у підсумку може закінчитись повним блокуванням сайту в Росії, особливо, якщо у ситуацію вирішить втрутитись сама РПЦ.

    На додачу, православні активісти та роспатріоти вважають, що російська влада зобов’язана ініціювати закон, який зобов’яже розробників браузерів блокувати порнографічний контент у мережі.

    Наостанок додамо, що на момент публікації інформацію про можливу участь представників РПЦ у зйомці відеороликів для дорослих, оприлюднених на ресурсі PornHub, перевірити не вдалось.

    Найсвіжіше

    Популярне