П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Російські православні фанатики об’єднались у “священну дружину”, яка покликана зламати хребет опозиції та здолати ворогів Росії

    Одразу декілька так званих православних консервативно-патріотичних організацій урочисто об’єднались у “священну дружину” і тепер планують разом боротись з опозицією та зовнішніми ворогами Росії.

    Як інформує “МБХ.Медиа”, “чин об’єднання” відбувся 21 квітня цього року у Москві, після чого православні фанатики пообіцяли “зламати хребта” Навальному та Ходорковскому, а всім незгодним з їхньою політикою запропонували тікати до України.

    Повідомляється, що “священну дружину” утворили такі організації: “Консерватор”, “Русь трієдіная”, “Союз православних хоругвеносців” та “Асоціація православних експертів”. Метою нового об’єднання гучно проголошено “захист російської держави від Майдану, збереження цілісності Росії, її незалежності від західних гегемоній”.

    Під час проведення заходу, високодуховні громадяни сповнені християнською любов’ю прокляли лібералів, звинувативши їх у спробі замаху на Аляксандра Лукашенка, у намірах “відібрати у Росії Крим” та захопити підконтрольну терористичним організаціям “Л/ДНР” територію.

    Один з керівників новоствореної “священної дружини” Кіріл Фролов розповів журналістам, що необхідність об’єднання у новий православний рух продиктований тим, що Росія, на його думку, “засуджена до вироку глобалістською антихристиянською владою США”.

    “Ми називаємо їх Сполученими штатами Антихриста. Вони оголосили похід на нашу державу, яка є третім Римом, що відбивається від сил зла в рамках проєкту “великого перезавантаження”, який здійснюють Джо Баден та Білл Гейтс. Вони ввели пекельні санкції проти нашої держави, і самі вони – люди з пекла”, – зауважив Фролов.

    На його думку, саме опозиціонер Алєксєй Навальний і Міхаіл Ходорковскій допомагають Всесвітньому економічному форуму реалізувати план по знищенню церкви, традиційних інститутів суспільства, національних держав тощо.

    “Священна дружина” – це така народна спецслужба”, – заявив Кіріл Фролов і підкреслив, що така структура необхідна, щоб зруйнувати осине гніздо революції.

    При цьому, православний фанатик дозволив собі зневажливе висловлювання в адресу журналістів “МБХ.Медиа”, з якими проходило спілкування.

    “Ми знаємо все про своїх ворогів, у тому числі про вас. Наша головна битва за серця людей, ви розбещуєте розум”, – заявив Фролов кореспондентам.

    Примітно, що серед учасників “чину об’єднання” у “священну дружину” значиться відома українцям організація “Русь трієдіная”, лідер якої Сергій Моїсеєв був одним зі спікерів харківського антимайдану та співорганізатором незаконного утворення “Харківська народна республіка”.

    Принагідно нагадаємо, новостворена “священна дружина” є не єдиною російською організацією, яка проголосила метою свого існування “захист Росії від міфічного зовнішнього ворога”. У листопаді 2020 року російські “тітушкі” оголосили про об’єднання в централізований підрозділ – “Гвардію Захара Прілєпіна”, метою якого оголошено “збереження політичної, територіальної і культурної цілісності Росії”.

    Найсвіжіше

    Популярне