П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    На Буковині попрощались із військовими, які загинули від російських окупантів (ФОТО)

    У Чернівецькій області сьогодні прощаються із двома загиблими в зоні ООС військовими 10 окремої гірсько-штурмової бригади – Ярославом Карлійчуком та Олексієм Мамчієм.

    Уночі тіла обох загиблих зустрічали волонтери в селі Атаки на межі Хмельницької та Чернівецької областей. Священники відслужили молебень. Трансляцію церемонії у Фейсбуці вела місцева журналістка Галина Єреміца, передає Укрінформ.

    15 квітня, на Буковині у Глибоці, біля пам’ятника Борцям за волю України відбулася поминальна панахида та прощання з Героєм, воїном України Ярославом Карлійчуком, жителем Черепківців, що загинув від кулі російського снайпера.

    У загиблого залишилися матір, дружина та дитина.

    Глибочани зробили живий коридор від друкарні до центральної площі. Люди запалили лампадки, стали навколішки та встелили останню дорогу Героя живими квітами, повідомляє місцеве видання hlyboka.info. 

    Поховання Ярослава Карлійчука відбудеться 16 квітня 2021 о 14.00 в селі Черепківці. Загиблого чернівчанина Олексія Мамчія поховають також 16 квітня в обласному центрі, на Почесній алеї Центрального кладовища.

    Як відомо, 10-та гірсько-штурмова бригада виконує бойові завдання в районі окупованої Горлівки – біля Південного, Шумів тощо. З початку березня це вже восьма бойова втрата 10 ОГШБ унаслідок бойових дій.

    Найсвіжіше

    Популярне