Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    Священника РПЦ відсторонили від служіння за вбивство собаки

    У місті Кіровськ Мурманської області Російської Федерації відбулась надзвичайна подія – настоятеля Успенського храму міста Апатіти протоєрея Константіна Кузнєцова підозрюють у тому, що він застрелив півторарічного собаку, що жив при гірськолижному курорті.

    Про це пише “Ахилла”, посилаючись на місцеві ЗМІ.

    “Він (священник – ред.) сам часто катається у нас, тут же займаються його дочка та син. Як тільки все трапилось, ми одразу переглянули камери. Побачили, як він сідає в авто та їде. Ми з ним потім поговорили, хотіли дізнатись, навіщо він це зробив. Він відповів, що собака невзлюбив його та його дітей. Наша співробітниця чула, як він говорив: “я його вб’ю”, – повідомив місцевим журналістам лікар гірськолижного курорту.

    Також повідомляється, що на його парафії з’явився напис “Тут живе піп-вбивця”, а зоозахисники написали листа митрополиту Мурманському РПЦ Мітрофану (Баданіну) зі скаргою на клірика та проханням покарати зловмисника.

    Разом з тим, телеграм-канал “Церквач” пише, що правлячий архієрей відсторонив від служіння священника-стрільця, але на сайті Мурманської єпархії, як і на сторінках у соцмережах, інформація про конфліктну ситуацію відсутня.

    Інформація про наявність у протоєрея РПЦ Константіна Кузнєцова законних підстав на володіння вогнепальною зброєю, на момент публікації, відсутня.

    Найсвіжіше

    Популярне