П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    На Львівщині підлітки пограбували церкву на 1000 гривень

    Неповнолітні зловмисники викрали близько тисячу гривень із скриньки храму на Львівщині.

    Про це повідомляє dilo.net.ua

    4 квітня у Дрогобицький районний відділ поліції надійшло повідомлення від священника одного з місцевих храмів, який повідомив про крадіжку грошей зі скриньки для пожертв. Як повідомили у поліції, зловмисник проник у церкву через вікно.

    Проведеними оперативно-розшуковими заходами, до яких були залучені, зокрема, оперативники сектору кримінальної поліції, було встановлено, що до вчинення злочину причетні двоє 15-річних мешканців райцентру, які раніше неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності, зокрема, за крадіжки та перебували на випробувальному терміні.

    Фото: Поліції

    Слідчі Дрогобицького районного відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

    Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

    Нагадаємо на Буковині намагались обікрасти два храми Московського патріархату. Також на Закарпатті зловили побожного церковного грабіжника.

    Найсвіжіше

    Популярне