Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Україна денонсувала ще одну угоду з Росією

    Кабінет міністрів України (КМУ) на засіданні у середу, 31 березня, ухвалив проєкт постанови про припинення дії угоди між КМУ та урядом Російської Федерації про співробітництво в галузі туризму.

    Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді, народний депутат Василь Мокан на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

    “Сьогодні Кабмін ухвалив проєкт постанови “Про припинення дії Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Російської Федерації про співробітництво в галузі туризму”, якою пропонується припинити дію зазначеної Угоди у зв’язку із статтею 18 Закону України “Про міжнародні договори України”, що передбачає таку можливість у разі, якщо виконання договору може зашкодити національним інтересам України, передбачених міжнародним правом”, – повідомив Мокан.

    Зі слів нардепа, Міністерству закордонних справ України доручається у встановленому порядку повідомити уряд Російської Федерації про припинення дії зазначеної Угоди.

    Нагадаємо, Верховна Рада України ухвалила Заяву щодо ескалації російсько-українського збройного конфлікту. За проєкт постанови проголосували 308 народних депутатів.

    Найсвіжіше

    Популярне