Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Росіянку оштрафували за фото фуражки Гітлера, що є експонатом у головному храмі ЗС РФ

    Адміністративним провадженням завершився візит мешканки міста Вязьма Іріни Кірієнкової дособору Російської православної церкви на честь Воскресіння Христового у парку “Патріот”, що у підмосковній Кубинці – головного храму Збройних сил РФ.

    “Весьма” пише, що перебуваючи в храмі росіянка зробила декілька фотознімків, у тому числі фуражки Адольфа Гітлера, яка є однією з реліквій культової споруди. Однак щойно вона оприлюднила у соцмережах допис і виклала вказані фото, – її дії одразу ж були кваліфіковані як “пропаганда нацистської символіки”.

    І хоча раніше заступник міністра оборони РФ Анатолій Іванов назвав одяг Гітлера “реліквією” і заявив, що у перебуванні таких трофеїв у храмі РПЦ немає нічого аморального, його слова не захистили Іріну Кірієнкову від складання проти неї адміністративного протоколу і сплати штрафу.

    У ситуації, що склалась, лишається одне питання без відповіді: коли російські правоохоронці продемонструють послідовність у діях та, слідом за Іріною Кірієнковою, оштрафують Московську патріархію за “пропаганду нацистської символіки” у головному храмі Збройних сил РФ, що полягає у демонстрації елементів обягу Адольфа Гітлера?

    Найсвіжіше

    Популярне