Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Симеон взяв участь в урочистостях з нагоди сьомої річниці Національної гвардії України

    26 березня 2021 року у Вінниці, у 40-му полку Західного оперативно-територіального об’єднання імені полковника Данила Нечая, відбулись урочисті заходи з нагоди 7-ї річниці від дня створення Національної гвардії України.

    На запрошення командування в урочистостях взяв участь митрополит Вінницький і Барський Симеон. Архієрея супроводжували секретар управління Вінницько-Барської єпархії ПЦУ протодиякон Владислав Демченко та військовий капелан військової частини протоієрей Михаїл Бабій.

    Світлина: Вінницько-Барська єпархія ПЦУ/фейсбук

    Перед початком заходу пам’ять загиблих у районі проведення АТО/ООС військовослужбовців військової частини вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку загиблим.

    У своєму слові митрополит Симеон привітав командира частини полковника Володимира Джулу та бійців з професійним святом і побажав усім Божої допомоги у несенні служби народу України, міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою.

    Світлина: Вінницько-Барська єпархія ПЦУ/фейсбук

    Владика Симеон освятив стрічку на полковому знамені. Також Архіпастир прочитав молитву за воїнів. Після цього митрополит Симеон вручив командиру у благословення ікону Божої Матері.

    Пресслужба Вінницько-Барської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ)

    Найсвіжіше

    Популярне