Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    «Штірліц все тупо провалив!», – експерт про побиття в Задубрівці

    Експерт Олександр Коваленко звернув увагу, що у справу про побиття в Задубрівці втрутився фігурант бази Миротворця Алєксандр Вознєсенскій.

    «У справі з побиттям прихожанина РПЦвУ в Задубрівці нібито прихильниками ПЦУ намалювався новий персонаж, якого інакше як «зашквар» і назвати не можу. Раніше я вже писав про те, що розповсюджується РПЦвУ фейк про побиття їх прихожанина “молодчиками” ПЦУ підтримали інформаційно ресурси які мають афіліацію ГУ ГШ ЗС РФ (ГРУ). І це чітко вказувало на те, хто курирує цієї інформаційною кампанією. Але, раптово, в це ристалище втрутився ніхто ні будь, а фігурант Миротворця, агент російських спецслужб Олександр Вознесенский-Боріславскій – Кияшко», – написав Коваленко в Фейсбук.

    Він зауважив, що на Вознєсєнскому вже «м’яко кажучи, клейма ставити ніде і він чудово відомий як агент російських спецслужб, який проживає на Кіпрі».

    «З чого робимо висновок – куратори незадоволені ефектом від сьогоднішнього вкидання і готові для його поширення задіяли навіть тих, хто своєю участю, фактично, «палить всю контору». Власне, Штірліц НЕ ніколи не був такий близький до провалу. Штірліц все тупо провалив!», – підсумував експерт.

    Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у РПЦвУ запустили фейк про побиття їх вірянина «прихильниками ПЦУ» на Буковині.  Варто також підкреслити, що парафіяни ПЦУ в Задубрівці уже два роки моляться буквально на дорозі. Ще 27 січня 2019 року більшість села, а це 158 людей, проголосувала за перехід до Православної Церкви України. Там була і поліція, і державний реєстратор, який це все зафіксував. Голосували тільки жителі села, які мали реєстрацію. Але меншість, яка залишилась у Московському патріархату, застосовує приїжджих “тітушок” для розпалювання конфліктів.

    Скріншот із запису агента Вознєсєнского

    Найсвіжіше

    Популярне