П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Михаїл вручив церковні нагороди медпрацівникам, які боряться з коронавірусом

    11 березня 2021 року Високопреосвященний Михаїл, архієпископ Вінницький і Тульчинський прибув до м. Хмільник, де у приміщенні міської адміністрації з благословення Блаженнійшого Епіфанія, митрополита Київського і всієї України, нагородив медаллю «За жертовність і любов до України» низку медпрацівників Хмільницької районної лікарні, яка є опорною у боротьбі з коронавірусною інфекцією.

    Під час нагородження владика подякував медичним працівникам за їхню невтомну працю, їхній професіоналізм, їхню відданість своїй професії. Архієпископ Михаїл наголосив, що лікарі знаходяться сьогодні на передовій у боротьбі з підступною хворобою, спасаючи людські життя, і нерідко віддають своє життя під час цієї боротьби, проявляючи жертовність і любов до хворих. Владика побажав їм Божої допомоги в їхній нелегкій праці.

    Нагороди і подарунки з рук владики отримали десять лікарів та медичних сестер: Василь Залецький – директор КНП «Хмільницька ЦРЛ», Іван Максименко, Анатолій Базь, Маргарита Тимчук, Геннадій Бабій, Юрій Чеснік, Лариса Коробова, Максим Дячок, Галина Ткачук, Наталія Бойко.

    Під час візиту владику супроводжували секретар єпархії прот. Ігор Сіранчук та в.о. Хмільницького благочинного прот. Іван Пукас.

    Пресслужба Вінницько-Тульчинскої єпархії ПЦУ

    Найсвіжіше

    Популярне