Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Далай-лама отримав щеплення вакциною Covishield, яку купила Україна

    Духовний лідер Тибету Далай-лама в суботу, 6 березня, отримав перше щеплення вакциною від коронавірусу Covishield. Це вакцина розробки Oxford/AstraZeneca, яка виготовляється на індійському заводі Serum Institute.

    Далай-лама, якому 85-років, вакцинувався в лікарні в містечку Дхармсала на півночі Індії. Після вакцинації за Далай-ламою спостерігали лікарі протягом 30 хвилин, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Associated Press.

    Після щеплення від коронавірусу Далай-лама закликав всіх людей бути сміливими і пройти вакцинацію.

    “Щоб запобігти деяким серйозним проблемам, ця ін’єкція дуже і дуже корисна”, – сказав він.

    Разом з Далай-ламою щеплення від коронавірусу вакциною Covishield зробили ще десять людей, які проживають в його резиденції.

    Нагадаємо, Україна також придбала вакцину Covishield від Oxford/AstraZeneca для щеплення населення.

    Митрополит Чернівецький і Буковинський Православної церкви України Данило заявив, що “пандемія вибирає сама, вона нікого не щадить: ні рядового, ні кабінетного. Ми не маємо вибору. Ми мусимо вакцинуватись”.

    Нагадаємо, єпископ Ужгородський і Закарпатський ПЦУ Варсонофій одним із перших серед єпископату Православної Церкви України вакцинувався від коронавірусу.

    Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій оприлюднила заяву щодо початку процесу вакцинації від COVID-19 в Україні, у якій запевнила, що вакцинація, як медична процедура, не має релігійної складової та не перешкоджає реалізації свободи віросповідання і тому не можна її забороняти. Водночас вона повинна здійснюватися добровільно і бути доступною усім людям.

    Найсвіжіше

    Популярне