Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Відтепер сигнал Радіо Крим.Реалії покриває практично всю територію окупованого Криму

    Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення погодила звернення Радіо Крим.Реалії про збільшення потужності передавача для поліпшення якості сигналу у тимчасово окупованому Криму.

    Про це йдеться у повідомленні на сайті радіостанції.

    Нацрада розглянула відповідне звернення щодо збільшення потужності передавача з 10 кВт до 25 кВт на частоті 0,648 МГц у с. Чонгарі Херсонської області. Такі заходи покликані поліпшити якість сигналу в місцях зі складним географічним рельєфом.

    Тож Радіо Крим.Реалії тепер чутно в Сімферополі, Білогірську, Феодосії та Євпаторії. Окрім цього, радіостанція транслює свої передачі на більшу частину території Криму, південний схід України та передгірні райони Північного Кавказу Росії.

    Радіо Крим.Реалії інформує кримчан про найважливіші події на півострові і в світі в форматі 24/7.

    Повідомляється, що Росія припинила мовлення українських ЗМІ на контрольованих нею територіях України – в окупованому Криму та на окупованій частині Донбасу. Українські засоби масової інформації шукають можливості поширити свій сигнал до аудиторії на непідконтрольні Києву території.

    За інформацією правозахисників, Радіо Крим. Реалії та інші FM-радіостанції постійно блокуються в окупованому Криму російськими мовниками.

    Найсвіжіше

    Популярне