Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні

    18 лютого 2021 року очільниця Міністерства у справах ветеранів України Юлія Лапутіна приєдналась до сотень українців, які прийшли на алею Героїв Небесної Сотні покласти квіти і вшанувати хвилиною мовчання пам’ять про великих українців.

    Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті Мінветеранів.

    Після поминальної панахиди за загиблими, яку відслужили представники духовенства Православної церкви України, Юлія Лапутіна звернулась до присутніх зі словами шани Героям.

    у столиці вшанували пам'ять героїв небесної сотні
    Юлія Лапутіна приєдналась до вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні. Фото: Мінветеранів

    “Революція Гідності – це визначна подія в Історії України, яка  стала одним з ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи. Герої Небесної сотні своїм вчинком показали всьому світу головну ідею українського народу – ідею свободи. Сьогодні всі вони янголи-охоронці України. Дуже важливо не лише шанувати пам’ять про них, а й кожному з нас, нести крізь життя ідею свободи, гідності”, – зауважила очільниця Мінвету.

    “Дякую учасникам Революції Гідності, Захисникам України і кожному свідомому українцю за те, що ви тримаєте міць і стійкість нашої держави в духовному та оборонному  плані. Сьогодні як ніколи важливий дух єднання і віра в Україну”, – підкреслила міністерка.

    Найсвіжіше

    Популярне